enda

Laus Høybye

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 James Rasmussen DK/Spillefilm
Den tapre Prins Ivandoes heroiske færd 2017 Prins Ivandoe Tv-serie
Biler 3 2017 Jeff Corvette U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Pango U/Spillefilm
Peter Pedal på eventyr i junglen 2015 Andrew U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Croods 2013 Guy U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Klodsetsmølf U/Spillefilm
På bunden 2012 Læge DK/Kort fiktion
Happy feet 2 2011 Mumle U/Spillefilm
Lykke 2011 Thomas Leth Tv-serie
Smølferne 2011 Klumpesmølf U/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Planet 51 2010 Skiff (dansk version) U/Spillefilm
Pagten 2009 Gibbus Tv-serie
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Wolf U/Spillefilm
Eventyret om Despero 2009 Furlough U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Space chimps 2008 Ham III U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Romantix U/Spillefilm
Dragejægerne 2008 Hector U/Spillefilm
Dig og mig 2008 Hjalte DK/Spillefilm
Album 2008 Mikkel Tv-serie
En Grimm historie 2007 Rick U/Spillefilm
Den lille fiskerinde 2007 Prinsen DK/Kort fiktion
Pigen som ville ned på jorden 2007 Sune DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Anders DK/Spillefilm
Happy Feet 2006 Mumle U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Elliot U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Prins Tv-serie
Dinosaurerne 2000 Stemme U/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Kenny Tv-serie
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Herkules 1997 Teenage Herkules U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Max [vokal] U/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Krumme DK/Spillefilm
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Fievel U/Spillefilm
Cecilia 1991 Lars Tv-film
Krummerne 1991 Krumme DK/Spillefilm
Camping 1990 Drengen Billy DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.