enda

Leif Beck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cirkus Julius 1988 Kostumeassistent Tv-serie
Rejseholdet 1983 Regi Tv-serie
Jul i Gammelby 1979 Rekvisitør Tv-serie
Sangen om 8.A 1975 Produktionsdesign Tv-serie
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Produktionsdesign Tv-serie
Møblerne 1972 Produktionsdesign Tv-film
Dreamtrip to Denmark 1960 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pigen og skoene 1959 Lyd DK/Kort fiktion
Masser af post 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ingeborg Brams læser digt af Grethe Heltberg 1958 Lyd DK/Dokumentarfilm
Polio 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nye venner 1956 Lyd DK/Kort fiktion
Hvem er De? 1956 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvor bjergene sejler 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kærlighed på kredit 1955 Lyd DK/Kort fiktion
Sønderjylland i dag og i morgen 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Faren ved lastning og losning 1955 Lyd U/Dokumentarfilm
Vores lille by 1954 Lyd DK/Spillefilm
Samfundets yngste 1954 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kvindegymnastikkens udvikling i Danmark 1953 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hos isbjørnene i Zoologiske Have 1951 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Spar på vandet 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bondegården 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
En fin forretning 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Grundlovens 100-års jubilæum 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sikkerhed i luften 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.