enda

Leif Jensen

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det sidste barn 2005 Stills, Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvor er byen? 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Springet 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Noget om de praktiserende læger i Danmark 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
På Ama'r 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Storm P. opfindelser 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Noget om det danske sygehusvæsen 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Portrættet 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ib Schønberg 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et liv på landet 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hotellet 2000 Lyd Tv-serie
Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ved Stillebækken 1999 Tonemester Tv-serie
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Lyd DK/Spillefilm
Laslos tema 1998 Lyd DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Lyd DK/Spillefilm
Brødre 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Wiig Hansen - i arbejdets midte 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fede tider 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Ska' vi være kærester? 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Abort - et ensomt valg 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Filosof 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvileløse hjerte 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Fjordfiskerne 1996 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pan 1995 Lyd U/Spillefilm
Min bondegård 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Snøvsen ta'r springet 1994 Lyd DK/Spillefilm
Et rigtigt bondeliv 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Andersens julehemmelighed 1993 Lyd Tv-serie
Life Is a bitch 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Vanens magt 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Snøvsen 1992 Lyd DK/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Lyd DK/Spillefilm
I mørke 1992 Lyd DK/Kort fiktion
Den store badedag 1991 Lyd DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Lyd DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Lyd DK/Spillefilm
17 op 1989 Lyd DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Lyd DK/Spillefilm
Islam til daglig 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Morten maler 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Lykken er en underlig fisk 1989 Lyd (trailer) DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Lyd DK/Spillefilm
Time out 1988 Lyd DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1988 Lyd Tv-serie
Trine 5 år 1987 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Strit og Stumme 1987 Lyd DK/Spillefilm
En kold tyrker - narkobehandling 1987 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorg-agre 1987 Lydefterarbejde Tv-film
Oviri 1986 Lyd DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Lyd DK/Spillefilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Lyd DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Lyd DK/Spillefilm
De røde bånd 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Samspil. 10 situationer med børn og voksne 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Magten er sød 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Men Olsen-banden var ikke død 1984 Lyd U/Spillefilm
I lige linie 1984 Toneassistent DK/Kort fiktion
Pottemageren - en håndværker 1983 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Skønheden og udyret 1983 Lyd DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Lyd DK/Spillefilm
Men det var godt betalt 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kurt og Valde 1983 Lyd DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Lyd DK/Spillefilm
Jane Muus og billedet 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Undervurderet? 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Høreskadet 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et blik er nok 1982 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Jeppe på bjerget 1981 Lyd DK/Spillefilm
Gorm-feltet 1981 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Historien om Kim Skov 1981 Lydefterarbejde DK/Kort fiktion
Attentat 1980 Lyd DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Lyd DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Lyd DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Lyd DK/Kort fiktion
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Lydefterarbejde DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Lyd DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Lyd DK/Spillefilm
Frikendt 1978 Lyd DK/Kort fiktion
Vil du se min smukke navle? 1978 Lydefterarbejde DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Lyd DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Lydmix DK/Spillefilm
Brand-Børge rykker ud 1976 Lyd DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Lyd DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Lyd DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Lyd DK/Spillefilm
Det sker ikke for mig 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Anderledes erindringer 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Lyd DK/Spillefilm
Livet i Danmark 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Identifikation 17:53 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Løsladt 1972 Lyd DK/Kort fiktion
FN 310 meldes savnet 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et døgn med Ilse 1971 Lyd DK/Spillefilm
Døden er et biprodukt 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
En landsby i Bulgarien 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mellem Marx og Muhammed 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Også i dag 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stof 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Løgneren 1970 Lyd DK/Spillefilm
Hans Scherfig 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kalâliuvit? (Er du grønlænder?) 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Som brødre vi dele 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stille dage i Clichy 1970 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Vægteren 1969 Lyd Tv-film
Stine og drengene 1969 Boom operator DK/Spillefilm
Cementkrucifikset 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Broen til Biafra 1968 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.