enda

Leila Vestgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forældre 2016 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Rosita 2015 Producer DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Producer DK/Kort fiktion
Til døden os skiller 2007 Produktion DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Producer DK/Spillefilm
Helmer og søn 2006 Producer DK/Kort fiktion
Se til venstre, der er en svensker 2003 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Bagland 2003 Musikkoordinator DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Musikkoordinator, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Musikkoordinator DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Musikkoordinator, Location manager (Paris) DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
1st prize children's jury 2008 Odense Internationale Film Festival 2008 En forelskelse
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Sydney Film Festival 2016-06-08 Rosita
Seattle International Film Festival 2016-05-19 Rosita
Beijing International Film Festival 2016-04-08 Rosita
Göteborg International Film Festival 2016-01-29 Rosita
Palm Springs International Film Festival 2016-01-01 Rosita
Lithuania Scanorama Film Forum 2015-11-05 Rosita
Lübeck, Nordische Filmtage 2015-11-04 Rosita
Sao Paulo Int. Film Festival 2015-10-22 Rosita
Hamburg FilmFest GmbH 2015-10-01 Rosita
Reykjavik Film Festival 2015-09-24 Rosita
Moscow Int. Film Festival 2015-06-19 Rosita
Göteborg International Film Festival 2015-01-23 Rosita
Warsaw International Film Festival 2009-10-10 En forelskelse
Kristiansand International Children's Film Festival 2009-04-27 En forelskelse
Odense Internationale Film Festival 2009-04-01 En forelskelse
Malmö, BUFF 2009-03-10 En forelskelse
Istanbul Festival of Independent Films 2009-02-12 En forelskelse
Los Angeles, Oscar Nomination Screening 2008-12-12 En forelskelse
Bilbao Int. Festival of Documentary and Short Film 2008-11-21 En forelskelse
Malmö Nordisk Panorama 2008-09-26 En forelskelse
Reykjavik Film Festival 2008-09-25 Til døden os skiller
Odense Internationale Film Festival 2008-08-19 En forelskelse
München International Film Festival 2008-06-20 Til døden os skiller
Vilnius International Film Festival 2008-04-03 Til døden os skiller
Mumbai Film Festival 2008-02-03 Helmer og søn
Stockholm International Film Festival 2007-11-15 Til døden os skiller
Los Angeles, AFI Int. Festival 2007-11-01 Til døden os skiller
Lübeck, Nordische Filmtage 2007-10-31 Helmer og søn
London Film Festival 2007-10-17 Til døden os skiller
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2007-09-20 Sprængfarlig bombe
Toronto International Film Festival 2007-09-06 Til døden os skiller
Taipei Film Festival 2007-06-22 Sprængfarlig bombe
Sydney Film Festival 2007-06-08 Sprængfarlig bombe
Vilnius International Film Festival 2007-03-23 Sprængfarlig bombe
Los Angeles, Oscar Nomination Screening 2007-02-25 Helmer og søn
Berlinale 2007-02-08 Sprængfarlig bombe
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Sprængfarlig bombe
Rotterdam, International Film Festival 2007-01-24 Sprængfarlig bombe
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2006-11-16 Sprængfarlig bombe
Busan International Film Festival 2006-10-12 Sprængfarlig bombe
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.