enda

Lene Poulsen

(1958 – )

Skuespiller. Født 13/7 1958. Lærte som barn at spille skuespil efter Stanislavski-systemet på Bodil Lindorffs Børneteaterskole i Århus. Siden studentereksamen fra Marselisborg Gymnasium har hun arbejdet som skuespiller.


Se mere på lenepoulsen.dk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Legatkvinde DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Karin Brix Tv-serie
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Nancy DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Receptionist DK/Spillefilm
Gottlieb 2001 Mor til ung mand DK/Kort fiktion
No man's land 2000 Joanna DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Sangerinden Tv-serie
Alle elsker Debbie 1987 Barpige Tv-serie
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Een stor familie 1982 Sanne Olsen Tv-serie
Pigen fra havet 1980 Laura DK/Spillefilm
Matador 1978 Køkkenpige på Jernbanerestauranten Tv-serie
Inden for murene - en film om Berlingske Annoncecenter Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.