enda

Leonore Skousen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noget i luften 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Julefrokosten 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Superbror 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Træneren 2009 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Comeback 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Produktion DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Drømmere 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Nana 1999 Produktion DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Farvelægning DK/Spillefilm
En lillebitte ørering 1982 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.