enda

Linda Man

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psykosia 2019 Klipper DK/Spillefilm
Kina 2019 Klipper DK/Kort fiktion
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Klipper DK/Spillefilm
3 ting 2017 Klipper DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Sorte måne 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Os der valgte Mælkevejen 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Flyvere i natten 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.