enda

Per Linderoth

(1958 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bankerot 2014 Sagsbehandler Tv-serie
Alting bliver godt igen 2010 Mandlig betjent DK/Spillefilm
Knorten gifter sig 2010 Stemme U/Spillefilm
Zoomerne 2009 Jacob DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Olle Tv-serie
Motormagasinet 2004 Tannhäusers håndlanger Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Varm sommer 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Cirkus Ildebrand 1995 Medvirkende DK/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Stemme U/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Jesper, hendes mand DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.