enda

Line Plougsbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 VFX producer, Postproducer U/Spillefilm
Mugge & vejfesten 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Håbet 2018 Postproduktionsleder Tv-serie
Darling 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Der kommer en dag 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
The Model 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En chance til 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Jagten 2013 Producerassistent DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.