enda

Line Snitker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I blodet 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Op med halen 2014 Rekvisitør Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Rekvisitør Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Rekvisitør Tv-serie
Steppeulven 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Set design Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Regi Tv-serie
Den talende kuffert 2011 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.