enda

Linus Lindbalk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Good Favour 2017 Compositing DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 VFX artist DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Compositing DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Matte painter U/Spillefilm
Mammut 2009 Visual effects U/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 3D DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Matte painter U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.