enda

Lisbeth Rishøj Parmo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Sminkør Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Sminkør Tv-serie
Aldrig mere i morgen 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Makeup DK/Spillefilm
Undercover 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Sminkør Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.