enda

Lisbeth Wulff

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Journalisten Johanne DK/Spillefilm
Swinger 2016 Bolette DK/Spillefilm
Storkene 2016 Fru Gunnarsen U/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Else Højby Tv-serie
Inderst inde 2015 Triste U/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Mor DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Britt Steensgaard Tv-serie
Bankerot 2014 Lone Grimm Tv-serie
Player 2013 Sophia DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Pia Munk Tv-serie
Mysteriet om Tycho Brahes død 2012 Barbare Kepler Tv-dokumentar
Outsider 1:3 2012 Anna Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Anna Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Anna Tv-serie
Hjælp, det er jul 2011 Fortæller Tv-serie
Borgen 2 2011 Pia Munk Tv-serie
Rytteriet 2010 Medvirkende, Manus Tv-serie
Borgen 1 2010 Pia Munk Tv-serie
Næste gang bliver vi fugle 2009 Sig selv DK/Dokumentarfilm
Historietimen 1. sæson 2009 Arkæolog Tv-serie
Lærkevej 2009 Ida Tv-serie
En enkelt til Korsør 2008 Bettina DK/Spillefilm
Gaven 2008 Stine DK/Spillefilm
En aften i Operaen 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Karen Tv-serie
Den rette ånd 2005 Marie DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Små mænd med store problemer 2003 Dorthe DK/Kort fiktion
Der er en yndig mand 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.