enda

Lise Baastrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LEGO Filmen 2 2019 (dansk tale) U/Spillefilm
Den anden verden 2016 Tjenestepige Tv-serie
Rita 3 2015 Hjørdis Tv-serie
Rosita 2015 Sussi DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Hjørdis Tv-serie
Den gode dinosaur 2015 Randi U/Spillefilm
Kapgang 2014 Fru Simonsen DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Hjørdis Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Dyrepasser Tv-serie
Rita 1 2012 Hjørdis Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Klinikassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.