enda

Lise Kamp Dahlerup

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Triatlon annoncør dub DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Vibeke DK/Spillefilm
Husassistenter i dag 1985 Speaker DK/Dokumentarfilm
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Normannerne 1976 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.