enda

Lise Stegger

(1962 – )

Skuespillerinde. Autodidakt. Gift 1990 med skuespiller Niels Ellegaard. Hendes morfars fætter var skuespilleren Karl Stegger.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Camping 2009 Pædagog DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Mor DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Bibliotekar DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Medvirkende Tv-serie
Drømmen 2006 Margrethe DK/Spillefilm
Solopgang 2005 Lærerinde DK/Kort fiktion
Unge Andersen 2005 H.C. Andersens mor DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Eli DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Gøgler Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.