enda

Lone Goldie Møller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er William 2017 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Nexus 2012 Klippekoordinator DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Lille Lise 2005 Casting DK/Kort fiktion
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Casting Tv-serie
Tusindfryd 1998 Location manager Tv-film

Som Goldie Møller

Title År Funktion Category
Beyond 2011 Klippekoordinator U/Spillefilm
R 2010 Klippekoordinator, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Superbror 2009 Projektkoordinator DK/Spillefilm
To verdener 2008 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) U/Spillefilm
Fidibus 2006 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.