enda

Lorenzo di Bonaventura

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Producer U/Spillefilm
Transformers: Age of Extinction 2014 Producer U/Spillefilm
The Last Stand 2013 Producer U/Spillefilm
G.I. Joe - Gengældelsen 2013 Producer U/Spillefilm
Red 2 2013 Producer U/Spillefilm
Side effects 2013 Producer U/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 Producer U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Producer U/Spillefilm
Salt 2010 Producer U/Spillefilm
Red 2010 Producer U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Producer U/Spillefilm
Imagine that 2009 Producer U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Producer U/Spillefilm
Transformers 2007 Produktion U/Spillefilm
Stardust 2007 Produktion U/Spillefilm
1408 2007 Produktion U/Spillefilm
Shooter 2007 Producer U/Spillefilm
Doom 2005 Produktion U/Spillefilm
Four brothers 2005 Produktion U/Spillefilm
Afsporet 2005 Produktion U/Spillefilm
Constantine 2005 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.