enda

Louise Grosell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Line producer DK/Spillefilm
Friheden 2018 Line producer Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Produktionsleder Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Produktionsleder Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Produktionsleder Tv-serie
Anna Pihl 2006 Produktionsleder Tv-serie
Nynne 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Arven 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Produktionsleder Tv-serie
Omfavn mig måne 2002 Line producer DK/Spillefilm
Kat 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Indspilningsleder Tv-serie
Den blå munk 1998 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Madsen og co. 1996 Indspilningsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.