enda

Louise Kjær-Madsen

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Produktionsleder Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Produktionskoordinator Tv-serie
Rita 3 2015 Produktionsleder Tv-serie
Fasandræberne 2014 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Produktionsassistent Tv-serie
En familie 2010 Produktionsassistent DK/Spillefilm
R 2010 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Produktionsassistent Tv-serie
Mr. Poxycat & Co. 2007 Produktionsassistent Tv-serie
Hjemve 2007 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Klovn 2005 Statistkoordinator Tv-serie
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.