enda

Luise Thiele

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
1864 - brødre i krig 2014 Line producer DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Line producer Tv-serie
Rita 1 2012 Line producer Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Line producer DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Line producer Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Line producer Tv-serie
Nynne 2006 Line producer Tv-serie
Den store dag 2005 Bankdame, Line producer DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Line producer DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Line producer DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Line producer DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Producer Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Executive producer Tv-serie
Indien 1999 Producer DK/Kort fiktion
En god dag at gø 1998 Producer DK/Kort fiktion
Ondt blod 1996 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.