enda

M. Night Shyamalan

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Glass 2019 Instruktion U/Spillefilm
Split 2017 Instruktion U/Spillefilm
After Earth 2013 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Luftens sidste mester 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Devil 2010 Producent U/Spillefilm
The Happening 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Lady in the Water 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
The Village 2004 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Signs 2002 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Stuart Little 1999 Manus U/Spillefilm
Lærestreger 1997 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.