enda

Mads Heldtberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Komponist DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Arrangement DK/Spillefilm
Lulu 2014 Komponist DK/Kort fiktion
The Working Life 2013 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hun synger 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
You're Next 2011 Musik U/Spillefilm
Empire North 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Musik DK/Spillefilm
Øen 2007 Komponist Tv-serie
Et andet sted 2006 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
En sort streg om øjet 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Johanne i Troldeskoven 2006 Lyd Tv-serie
Pusher II 2004 Musiker DK/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Musiker DK/Spillefilm
Bleeder 1999 Musiker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.