enda

Mads Hjulmand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Flere roller DK/Spillefilm
3 Fractures 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Norskov 1 2015 Timmi Tv-serie
Mørke rum 2014 Jacob DK/Kort fiktion
1864 2014 August von Goeben Tv-serie
Kærlige Kamilla 2013 Kenneth DK/Kort fiktion
Happy feet 2 2011 Will U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Prins Naveen U/Spillefilm
De vilde svaner 2009 Prins Eberhard DK/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.