enda

Mads Kamp Thulstrup

(1975 – )

Instruktør, født 9/5 1975. Uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2005.

Kamp Thulstrup debuterede i 2008 med dokumentarfilmen '... og det var Danmark', som modtog en Gulddok for bedste lange dokumentarfilm på CPH:DOX. Han har siden instrueret dokumentarfilmene 'Jernhårde ladies' (2010) og 'Kongernes fald' (2019). Sammen med Stig Guldberg instruerede han 'De originale' (2018), der var udtaget til CPH:DOX.

Han har desuden været episodeinstruktør på sæson 2 af både 'Arvingerne' (2015) og 'Bedrag' (2016).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kongernes fald 2019 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
De originale 2018 Co-instruktør, Manuskriptforfatter DK/Dokumentarfilm
Bedrag 2 2016 Instruktion Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Instruktion Tv-serie
Jernhårde ladies 2010 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
...og det var Danmark 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Livvagterne 2008 Instruktion, Instruktørassistent Tv-serie
Danmarks sjoveste mand 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2018-03-15 De originale
Tallinn Black Nights Film Festival 2010-11-19 ...og det var Danmark
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 ...og det var Danmark
Sevilla Festival de Cine 2008-11-07 ...og det var Danmark
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.