enda

Maggie Olkuska

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
...Når du kigger væk 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Alting har en begyndelse 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Når solen skinner 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Anton90 2015 Kameraassistent Tv-serie
Natten er ung 2014 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Songs From the Soil 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
I am Here 2014 Kameraassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.