Da Covid-19 lukkede Danmark ned i starten af 2020, begyndte knap 400 børn og unge at filme deres nye hverdag. Gennem en myriade af stemmer viser filmen unikke børnehistorier og oplevelser. Fra Lærke, der har børnegigt og ikke må komme tilbage i skole sammen sine klassekammerater. Fra Filippa, der ikke må se sin højtelskede, men kræftsyge mormor. Fra Ella, en 12-årig instagrammer, som tyer til de sociale medier for at bearbejde krisen. Fra Alend, der troede, at han nu skulle spille computer hele døgnet, men i stedet er blevet optaget af, hvordan Covid-19 påvirker klimaet. Filmen giver plads til unikke stemmer, men tegner også igennem æstetiske stiliseringer de tanker og følelser, som gik på tværs af Danmarks børn og unge. Det er Danmarkshistorie i børnehøjde.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film,
dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution,
og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med.
Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution,
foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Abonnér på Filminstituttets nyhedsbrev og få seneste nyt om dansk film og Filminstituttets aktiviteter i din indbakke. Nyhedsbrevet udkommer 3-4 gange om måneden.