enda
Person

Mariella Harpelunde Jensen

Instruktør, manuskriptforfatter og tv-producer. Født 12. juli 1969. Har skrevet og instrueret en lang række tv-serier, dokumentarfilm og korte fiktionsfilm.

Mariella Harpelund er især kendt for sit arbejde med tv-serier og -programmer for børn, bl.a. de prisvindende serier ''Barda'' (2006) og ''Isas Stepz'' (2008) for DR''s børnekanaler Ramasjang og Ultra og ''4x1'' for TV2.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Dengang Danmark lukkede ned 2020 Producer DK/Dokumentarfilm
Min mor er pink 2017 Instruktørkonsulent DK/Dokumentarfilm
Forbandelsen 2012 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
4x1 2011 Instruktion Tv-serie
Mor byttes 2010 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Isas stepz 2008 Instruktion, Manus Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Instruktion, Manuskript, Casting Tv-serie
Huler 2005 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
50 timer 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Junior 2003 Instruktion Tv-serie
Min nærige lillebror 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Cotton Club girl 2002 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min... 2002 Instruktion Antologi
Elskovspensionisterne 1998 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Drømmene i Bjæverskov 1997 Instruktion, Manus Tv-film
Sofa, sofa 1996 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Om Gud vil 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Historier fra en krigsgeneration 1992 Manus DK/Dokumentarfilm
10th Street Between B & C 1991 Instruktion, Manus, Lyd DK/Dokumentarfilm