enda

Mariella Harpelunde Jensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Min mor er pink 2017 Instruktørkonsulent DK/Dokumentarfilm
Forbandelsen 2012 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
4x1 2011 Instruktion Tv-serie
Mor byttes 2010 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Isas stepz 2008 Instruktion, Manus Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Instruktion, Manuskript, Casting Tv-serie
Huler 2005 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
50 timer 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Junior 2003 Instruktion Tv-serie
Min nærige lillebror 2002 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Cotton Club girl 2002 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Min... 2002 Instruktion Antologi
Elskovspensionisterne 1998 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Drømmene i Bjæverskov 1997 Instruktion, Manus Tv-film
Sofa, sofa 1996 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Om Gud vil 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Historier fra en krigsgeneration 1992 Manus DK/Dokumentarfilm
10th Street Between B & C 1991 Instruktion, Manus, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Huler
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.