enda

Maggie Winther Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Patrimonium 2019 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
De frivillige 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Postproducer DK/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Postproduktion DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Postproducer DK/Spillefilm
Forældre 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Afvej 2015 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
9. april 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Albert 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Rosita 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Comeback 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Force Majeure 2014 Postproduktionskoordinator (Danmark) U/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lulu 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Produktionskoordinator (dansk version) U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Produktionskoordinator (dansk version) U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Tabu 2012 Koordinator DK/Kort fiktion
Labrador 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.