enda

Malte Frid-Nielsen

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om Danmark 2017 Valdemar Atterdag Tv-serie
Juleønsket 2015 Håkon Tv-serie
Dicte 2 2014 Niels Henrik Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Kristian 2009 Betjent/Carsten Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Adrab Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.