enda

Malthe Miehe-Renard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyggen i mit øje 2020 Ambulancelæge DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Casting-assistent DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Klippeassistent Tv-serie
Skammerens datter 2015 Soldat DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Samurai 2006 Bølle #3 DK/Kort fiktion
Alle tiders julemand 1997 Barn 2 Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.