enda

Marcella L. Dichmann

Producer. Født 24/10 1980.

Dichmann har arbejdet i filmbranchen siden 2002. Hun spillefilmdebuterede som producer med 'MGP Missionen' (2013), der var nomineret til Krystalbjørnen på Berlin Film Festival. Siden har hun produceret tre film i 'Far til fire'-serien og dramaet 'Undtagelsen' (2019).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Producer DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Producer DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Producer DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Producer DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Producer DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Producent DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Storm 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Producerassistent DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Producer, Casting DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Casting, Producerassistent DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kokken 2002 Casting, Producerassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.