enda

Marco Ilsø

(1994 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Medvirkende Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Medvirkende Tv-serie
Uro 2017 Kevin DK/Kort fiktion
The Model 2016 Frederik DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Ditlev som ung DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Lukas DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Dreng til fest DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Niclas DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Mikkel Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.