enda
Person

Marco Lorenzen

Producer. Født 1976.

Marco Lorenzen har arbejdet i filmbranchen siden starten af 00''erne i en række forskellige roller, blandt andet som produktionsleder og location manager. Han debuterede som spillefilmproducer på Frelle Petersens ''Hundeliv'' (2016), som var udtaget til Seattle International Film Festival og nomineret til en Bodil. Samarbejdet med Frelle Petersen fortsætter på ''Onkel'' (2019), der er Lorenzens anden spillefilm som producer.

Lorenzen stiftede produktionsselskabet 88miles sammen med Frelle Petersen i 2013. Selskabet står bag både ''Hundeliv'' og ''Onkel''.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
De forbandede år 2 2022 Location manager DK/Spillefilm
Onkel 2019 Producer DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Location manager DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Producer DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Location scout Tv-serie
De standhaftige 2016 Location manager, 2. unit DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Location scout Tv-serie
Mommy 2013 Producer DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Location manager DK/Spillefilm
Bubbles 2011 Scripter DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 Location scout DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Location manager DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Location manager Tv-serie
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende, Scripter DK/Kort fiktion
Genskabelsen 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Location manager DK/Kort fiktion
Flyd mine tårer 2005 Scripter DK/Kort fiktion