enda

Marcuz Jess Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Klovn The Final 2020 Bo DK/Spillefilm
Team Albert 2018 Toke DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Bo DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Allan / terrortvilling DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Gustav DK/Spillefilm
Antboy 2013 Allan DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Bo DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.