enda

Marek Magierecki

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rastløs 2015 Pusher DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Polak på værksted DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Paulus Tv-serie
Palma 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Osman og Jeppe 2009 Stand-in Tv-serie
Panser 2008 Taxicahuffør DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Mitja DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.