enda

Maria Grieg Rüsz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Rekvisitør DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Rekvisitør Tv-serie
Labrador 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
En familie 2010 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.