enda

Maria Gyllenhoff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cecilie 2007 Kostumer DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Chefkostumier DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Kostumer DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Kostumer DK/Kort fiktion
Café Hector 1996 Kostumer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.