enda

Marianne Slot

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Co-producer (Frankrig) DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Co-producer (Frankrig) DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Co-producer (Frankrig) DK/Spillefilm
Elles 2012 Producer U/Spillefilm
Melancholia 2011 Co-producer DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Co-executive producer DK/Spillefilm
Sois sage 2008 Producer U/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Co-producer DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Co-executive producer DK/Spillefilm
Dogville 2003 Co-executive producer DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Co-executive producer DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Co-producer DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Co-producer DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Produktion (Frankrig) DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.