enda

Marie-Louise Munk Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Statist assistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Statistkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 Statistkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Statistkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.