enda

Marie Søderberg

(1988 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Klokkeblomst U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Audrey U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Stemme U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Alice U/Spillefilm
Implosion 2009 Nanna DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Skøjtepige DK/Kort fiktion
D+R 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Christine DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Pige DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Marie, studenterpige Tv-serie
Kysss 2004 Line DK/Kort fiktion
Øje-blink 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Grinchen - julen er stjålet 2000 Cindy Lou Who U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.