enda

Marie Søderberg

(1988 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Klokkeblomst U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Audrey U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Stemme U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Alice U/Spillefilm
Implosion 2009 Nanna DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Skøjtepige DK/Kort fiktion
D+R 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Christine DK/Kort fiktion
En lille død 2005 Pige DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Marie, studenterpige Tv-serie
Kysss 2004 Line DK/Kort fiktion
Øje-blink 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Grinchen - julen er stjålet 2000 Cindy Lou Who U/Spillefilm

Som Marie Tourell Søderberg

Title År Funktion Category
Herrens veje 1 2017 Nanna Tv-serie
Needle Boy 2016 Lisa DK/Spillefilm
Storkene 2016 Tulle U/Spillefilm
Den fremmede 2015 Hanne DK/Kort fiktion
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
Steppeulven 2014 Iben Nagel Rasmussen DK/Spillefilm
1864 2014 Inge Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Inge DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Janni DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.