enda

Marit Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bankerot 2014 Scripter Tv-serie
Stille hjerte 2014 Scripter DK/Spillefilm
Lykke 2011 Scripter Tv-serie
Livvagterne 2008 Scripter Tv-serie
Sommer 2008 Scripter Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Manuskonsulent, Manus-supervisor Tv-serie
Leïla 2001 Manus-supervisor DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Instruktørassistent Tv-film
Majoren 1998 Instruktørassistent Tv-film
Tre ludere og en lommetyv 1993 Producerassistent Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Scripter Tv-serie
Landsbyen 1991 Manus-supervisor Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Producerassistent Tv-film
Jul og grønne skove 1980 Assisterende producer Tv-serie
Fængslende feriedage 1978 Scripter DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Scripter DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Scripter DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Scripter DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Klip, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Klip, Scripter DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Scripter DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Klip, Scripter DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Scripter DK/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Scripter U/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Scripter DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Scripter DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Scripter DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Scripter DK/Spillefilm
Hvorfor gør de det? 1971 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mazurka på sengekanten 1970 Scenografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.