enda

Mark Newman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En helt almindelig familie 2020 Fotografassistent DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Kameraassistent DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Fotografassistent DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Fotografassistent DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Brakland 2018 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
The One 2016 Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.