enda

Mark Newman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Speak No Evil 2022 Loader DK/Spillefilm
Dag og nat (Oversigt) 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 1:8 - August 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 2:8 - September 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 3:8 - Oktober 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 4:8 - December 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 5:8 - Nytår 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 6:8 - Februar 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Dag og nat 8:8 - Maj 2022 C-fotograf Fiktionsserie
Robotbror 2022 Fotografassistent DK/Spillefilm
Buster 2021 C-fotograf DK/Spillefilm
En helt almindelig familie 2020 Fotografassistent DK/Spillefilm
Madklubben 2020 Kameraassistent DK/Spillefilm
Retfærdighedens ryttere 2020 Lysassistent DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Clapper/loader DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Kameraassistent DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Fotografassistent DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Fotografassistent DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Brakland 2018 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
The One 2016 Fotograf, Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.