enda

Martin Bønsvig Wehding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Klipper Tv-serie
Hånd i hånd 2018 Klipper Tv-serie
Journal 64 2018 B-klipper DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Klipper DK/Spillefilm
Mercur 2017 Klipper Tv-serie
Anti 2016 Klipper DK/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Grading, Klipper DK/Spillefilm
Partiets mand 2014 Klipper Tv-serie
Alle for to 2013 Klipper, Colorgrading DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Klipper Tv-serie
A-klassen 2012 Klip Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Klipper DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Klipper, Colorgrading DK/Spillefilm
Eddie 2011 Colorist U/Spillefilm
Noget i luften 2011 Teaser-klipper DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Klipper, Grading DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Klip DK/Spillefilm
Kristian 2009 Klipper Tv-serie
Romeo & Julius 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
No Right Turn 2009 Colorgrading DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Klip, Visual effects DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Online-klipper DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Kolorist DK/Spillefilm
Solo 2007 Klip, Grading, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Paranoia 2007 Colorgrading DK/Kort fiktion
Hospitalsbørn 2007 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Under bæltestedet 2006 Colorgrading DK/Kort fiktion
Der er en grænse 1993 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.