enda

Martin Gleerup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 2. klipper Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Klipper Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
The Art of Crossing a Bridge 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Colorgrading-assistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.