enda

Martin Keller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jul for begyndere 2008 Instruktion
De kaldte os frisører 2007 Medvirkende, Producer DK/Kort fiktion
AFR 2007 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Martin & Ketil - jul for begyndere 2005 Martin, Manus, Musik Tv-serie
Tintin og mig 2004 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Strings 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Leïla 2001 Postproduktionschef DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.