enda

Martin Skov

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
NABOspionen 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Instruktion Tv-serie
Jensen & Jensen 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Storyboard, Digital layout og blocking DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Storyboard DK/Kort fiktion
Rejsen til Saturn 2008 Storyboard DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Storyboard, Digital layout og blocking DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Storyboard-tegner DK/Spillefilm
Dronning Dagmar 2000 Animation DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animationsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.