enda

Martin Zetterlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ser du månen, Daniel 2019 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Stuntkoordinator (Sverige) DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Stuntkoordinator (Sverige) DK/Spillefilm
Kæmpen 2017 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Antboy 3 2016 Abetyv, Stunt double DK/Spillefilm
Happy End 2012 Stunt U/Spillefilm
Simon 2011 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Beyond 2011 Stunts U/Spillefilm
Original 2009 Stunt DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Stunt DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Stunts U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.