enda

Meelis Arulepp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sig det' løgn, Luis 2018 Storyboard U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Animationssupervisor DK/Spillefilm
Albert 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Animationssupervisor DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Animationssupervisor DK/Spillefilm
Dronning Dagmar 2000 Animation DK/Kort fiktion
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Animator DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animator DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Chefanimation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.