enda

Mette Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Scripter DK/Spillefilm
Friheden 2018 Scripter Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Scripter Tv-serie
På bunden 2012 Producer, Online DK/Kort fiktion
Mer' Matador 1998 Producerassistent Tv-dokumentar
Alle tiders nisse 1995 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.